شباب جامد

شكلك كده عمال تقلب في الموقع ومش ناوي تسجل
يللا كده زي الشاطر كليكة ظريفة علي "التسجيل"



كل حاجة عندنا


    سلطة ريرا

    شاطر
    avatar
    Admin
    Admin

    ذكر
    عدد الرسائل : 797
    العمر : 22
    الموقع : فيصل - الجيزة - مصر
    المزاج : رايق اوي
    السٌّمعَة : 3
    تاريخ التسجيل : 04/02/2008

    سلطة ريرا

    مُساهمة من طرف Admin في الأربعاء سبتمبر 23, 2009 8:57 pm

    [size=16]طبعاً هذي سلطتي المفضله أتنمى تعجبكم و تنال رضاكم
    المقادير:

    4 طماطمايات .................. 2 خيارصغير
    1 فلفل رومي صغير................ 2 جزرمتوسط
    كبزره ............................. نعناع ناشف
    1 بصل صغير..................... ثوم أخضر
    ملعقه صغيره ملح............ نصف ملعقة صغيرة كمون
    2 ليمون أخضر أو خل بحسب ذوقك
    طريقة التحضير :
    1. نحضر (وعاء) عميقه و نضع في قعرها الملح و الفلفل الأسود و النعناع الناشف و قليل كمون
    2. نعصر الليمون في الوعاء مع إضافة ملعقة صغيرة من الخل و من ثم نغطي الوعاء
    3. نقوم بتقطيع الخضار تقطيع ناعم (نقطعها صغيرةجداً جداً) طبعاً الجزر نبشره عالناعم
    4. نضع الطماطم و الخيار و الفلفل الرومي و الجزر و الكبزرة في الوعاء
    5. نضع البصل الناعم في صحن صغير و نعصرعليه قليل ليمون مع رشة ملح و فلفل أسود
    6. نفس الأمر مع الثوم نضعه في صحن صغير
    ( هذا لأن البعض لا يحب البصل و التوم)
    7. نخلط الخضار الموجودة في الوعاء[size=21] باليدين مباشرةً بدون إستخدام ملعقه

    8. نقوم بنقل السلطة من وعاء التحضير إلى وعاء زجاجي للتقديم
    9. يفضل إبراز صحني البصل و الثوم لعشاق البصل و الثوم لترتسم البسمة على وجوههم
    10. كما يفضل وضع صحن من الخس و البقدونس بجانب وعاء سلطة ريرا
    11. لا تنسوا بأن تضعوا زجاجة زيت زيتون لعشاق زيت الزيتون
    تعتبر سلطة ريرا لذيذة جداً خصوصاً مع الرز الأبيض

    [/size]
    [/size]


    _________________
    مع تحيات المدير

    عمر احمد حسن


    Iam not always right but iam never wrong

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد نوفمبر 18, 2018 9:55 pm