شباب جامد

شكلك كده عمال تقلب في الموقع ومش ناوي تسجل
يللا كده زي الشاطر كليكة ظريفة علي "التسجيل"





انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

شباب جامد

شكلك كده عمال تقلب في الموقع ومش ناوي تسجل
يللا كده زي الشاطر كليكة ظريفة علي "التسجيل"



شباب جامد

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

كل حاجة عندنا


3 مشترك

    برغم اللحم

    avatar
    nova


    عدد الرسائل : 17
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 09/02/2008

    برغم اللحم Empty برغم اللحم

    مُساهمة من طرف nova السبت فبراير 23, 2008 4:18 am

    اولا المقادير
    لحم مفرم /نصف كيلو
    دقيق صويا/الصويا دة هتلاقوها فى اى سوبىر ماركت كبيروسعرها رخيص يعنى 4 جنية\
    بصل مفرم جدا/بصلتين صغيرين
    نشا /2معلقة
    ملح/اربع معالق صغيرة
    فلفل والبهارات/2معالق صغيرة
    الطريقة
    ____
    يوضع كوب من الصويا فى طبق كبير ويضاف لية 2 كوب من الماءويطرق لمدة حوالى ربع ساعة ويضاف المكونات السابقة الى السويا بعد تشربها للماء بتصيفا بيدك وتضفيها الى اللحم تخلط المكونات السابق يدويا او فى الكبة ان وجد
    تشكيل على هيئة اقراص
    تقلى فى قليل من السمن
    كريس أنجل
    كريس أنجل


    ذكر
    عدد الرسائل : 587
    العمر : 28
    الموقع : تونس منوبة البطان
    المزاج : مرح و غيور
    السٌّمعَة : 3
    تاريخ التسجيل : 16/04/2008

    برغم اللحم Empty رد: برغم اللحم

    مُساهمة من طرف كريس أنجل السبت مايو 03, 2008 4:33 pm

    اووووه يظهر انها لذيذة جدا وعصافير بطني بدأت تزقزق
    فلذا ساقولك
    .
    .
    .
    .
    .
    شكراااااااااااااااااا سيروبرايز اهاه
    Admin
    Admin
    Admin


    ذكر
    عدد الرسائل : 797
    العمر : 28
    الموقع : فيصل - الجيزة - مصر
    المزاج : رايق اوي
    السٌّمعَة : 3
    تاريخ التسجيل : 04/02/2008

    برغم اللحم Empty رد: برغم اللحم

    مُساهمة من طرف Admin الثلاثاء مايو 06, 2008 7:10 am

    وانا كمان هاتذوقها

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين نوفمبر 25, 2024 7:01 am